[ FotoRelacja ] Sd Kfz 250/1 (moja 1 relacja )
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- =Szalony Doktorek=
Witam wszystkich po małej przerwie
Jako że mamy już miesiąc kwiecień i zbliża się koniec roku szkolnego ( w moim przypadku ) przeżywam w szkole lekki sajgon
Ale naszczepcie ta sytuacja skończy się od maja ponieważ idę na miesięczną prakte i będę mieć massssse wolnego czasu
Tak wiec przez najbliższe 2 tygodnie nie zapowiadam żadnych rewelacji lecz po upływie tego czasu zamierzam ostro pozaginać trochę kartonu
Udało mi się skleić błotniki a raczej ich część oto co mi z tego wyszło
Jako że mamy już miesiąc kwiecień i zbliża się koniec roku szkolnego ( w moim przypadku ) przeżywam w szkole lekki sajgon
Ale naszczepcie ta sytuacja skończy się od maja ponieważ idę na miesięczną prakte i będę mieć massssse wolnego czasu
Tak wiec przez najbliższe 2 tygodnie nie zapowiadam żadnych rewelacji lecz po upływie tego czasu zamierzam ostro pozaginać trochę kartonu
Udało mi się skleić błotniki a raczej ich część oto co mi z tego wyszło
- =Szalony Doktorek=
Model klejony ładnie, czysto i z mega dodatkami.Pozdrawiam i podziwiam.Bo jest to piękny model (choć za pojazdami nie przepadam to potrafię docenić modelarską robotę).PS.Można co jakiś czas (powiedzmy raz w miesiącu) pstryknąć kilka fotek lepszej jakości??
Na stoczni - HMS King George V skala 1:200.
- =Szalony Doktorek=
Dzięki <b> kapek</b> za miłe słówko
Postaram się jak najczęściej wrzucać fotki robione lepszym aparatem ale to nie takie proste
Na jutro udało mi się załatwić aparat od kumpla wiec popstrykam duuuzo lepszych fotek i wrzucę do pooglądania
Co do budowy modelu udało mi się skleić <b>most przedni </b>
Ale z fotkami poczekam do jutra
Może jeszcze zdążę wykonać koła
Jeśli mi się uda to zaprezentuję wszystko razem jeśli nie to tylko sam most i inne już kiedyś zrobione elementy
Postaram się jak najczęściej wrzucać fotki robione lepszym aparatem ale to nie takie proste
Na jutro udało mi się załatwić aparat od kumpla wiec popstrykam duuuzo lepszych fotek i wrzucę do pooglądania
Co do budowy modelu udało mi się skleić <b>most przedni </b>
Ale z fotkami poczekam do jutra
Może jeszcze zdążę wykonać koła
Jeśli mi się uda to zaprezentuję wszystko razem jeśli nie to tylko sam most i inne już kiedyś zrobione elementy
- =Szalony Doktorek=
Witam tak jak obiecałem
Zrobiłem parę fotek lepszej rozdzielczości
Nie wyszły tak jak chciałem ale i tak jest o niebo lepiej niż moim antykiem
Tak wiec oto foty :
<b>Oto widok ogólny </b>
<b> KABINA </b>
<b> SILNIK </b>
<b> MOST PRZEDNI </b>
PS:
Pytanie do użytkowników forum
????? CO WPISAĆ ŻEBY ZDJĘCIA BYŁY MAŁE A DOPIERO PO KLIKNIĘCIU PRZECHODZIŁO DO STRONY Z DUŻĄ FOTKĄ ???????
Zrobiłem parę fotek lepszej rozdzielczości
Nie wyszły tak jak chciałem ale i tak jest o niebo lepiej niż moim antykiem
Tak wiec oto foty :
<b>Oto widok ogólny </b>
<b> KABINA </b>
<b> SILNIK </b>
<b> MOST PRZEDNI </b>
PS:
Pytanie do użytkowników forum
????? CO WPISAĆ ŻEBY ZDJĘCIA BYŁY MAŁE A DOPIERO PO KLIKNIĘCIU PRZECHODZIŁO DO STRONY Z DUŻĄ FOTKĄ ???????
FAJNE fotki, FAJNY model!!!
Czekam na następne, nie ma to jak oczka nacieszyć.
Czekam na następne, nie ma to jak oczka nacieszyć.
Jak zachować pokój, pozostaje niestety tajemnicą wojskową.
http://s2.darkpirates.onet.pl/c.php?uid=61266
http://s2.darkpirates.onet.pl/c.php?uid=61266
- =Szalony Doktorek=
Wiem że przód przestaje ale nie obcinam tego z prostego powodu
Nie mam na tyle dobrej farby do retuszu i obawiam się że mogło by to dość kiepsko wyglądać po przycięciu
Dlatego gdy będę już kończyć prace nad modelem spróbuje pomieszać kilka farb i uzyskać jak najlepszy kolor
Do tego jednak czasu wszystkie retusze widocznych miejsc muszą poczekać
Nie mam na tyle dobrej farby do retuszu i obawiam się że mogło by to dość kiepsko wyglądać po przycięciu
Dlatego gdy będę już kończyć prace nad modelem spróbuje pomieszać kilka farb i uzyskać jak najlepszy kolor
Do tego jednak czasu wszystkie retusze widocznych miejsc muszą poczekać
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Teraz to rozumiem, z 10 minut oglądałem te fotki. To wogole inny model wyszedł Teraz to dopiero jest na co popatrzeć. Super wyglądają te nibyrury oplatające fotele.
Pozdrawiam i życze udanej pracy
Oczywiście czekam na kolejne fotki i uwagi.Pamiętaj Doktorku , że mnie tez ten model czeka , kiedyś tam i chce wiedziec o nim jak najwięcej
Teraz to rozumiem, z 10 minut oglądałem te fotki. To wogole inny model wyszedł Teraz to dopiero jest na co popatrzeć. Super wyglądają te nibyrury oplatające fotele.
Pozdrawiam i życze udanej pracy
Oczywiście czekam na kolejne fotki i uwagi.Pamiętaj Doktorku , że mnie tez ten model czeka , kiedyś tam i chce wiedziec o nim jak najwięcej
- Bartosz B.
- x 7