*[Relacja/Pojazd] SS-1C SCUD B MAZ-543 (Modelik 1:25)
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
*[Relacja/Pojazd] SS-1C SCUD B MAZ-543 (Modelik 1:25)
Witam drogich forumowiczów.
Od dawna przeglądam to forum i jakoś mnie w końcu natchnęło żeby pokazać Wam nad czym teraz się bawię. Tak jak w temacie, budowę tego cacka zacząłem w kwietniu tego roku. Model jest dobrze opracowany, nie miałem żadnych poważnych problemów z dopasowaniem części (jak na razie). Póki co mam sklejoną ramę, zawieszenie i koła, teraz przymierzam się do silnika, więc pewnie trochę mi zejdzie. Żeby nie przedłużać zapraszam do oglądania.
RAMA
ZAWIESZENIE
KOŁA
Narazie tyle, nastepne zdjęcia wkrótce
Od dawna przeglądam to forum i jakoś mnie w końcu natchnęło żeby pokazać Wam nad czym teraz się bawię. Tak jak w temacie, budowę tego cacka zacząłem w kwietniu tego roku. Model jest dobrze opracowany, nie miałem żadnych poważnych problemów z dopasowaniem części (jak na razie). Póki co mam sklejoną ramę, zawieszenie i koła, teraz przymierzam się do silnika, więc pewnie trochę mi zejdzie. Żeby nie przedłużać zapraszam do oglądania.
RAMA
ZAWIESZENIE
KOŁA
Narazie tyle, nastepne zdjęcia wkrótce
Ostatnio zmieniony pn kwie 07 2008, 17:54 przez david_, łącznie zmieniany 2 razy.
Prace nad silnikiem zostały wreszcie ukończone :-). Rury wydechowe i kilka pomniejszych elementów będę mógł zamocować dopiero jak zrobię przód pojazdu i przedział, który znajduje się na kabinami kierowców. Teraz zabieram się za układ skrętny, który postaram się tak zrobić aby był w pełni funkcjonalny.