Siema! Cieszę się bardzo,że relecjonujesz budowę tego modelu bo sam męczę aktualnie nyskę tylko że w wresji karetki. opracowanie modelu pozostawia wiele do życzenia,zwłaszcza rysunki montażowe:-P!Bardzo jestem ciekawy jak ci to będzie szło i będę mógł porownać z Tobą swoje dokonania tym bardziej,że mój model to powrót do kartonu po bardzo długim czasie..czekam na szczegółowe zdjęcia:-)
Powodzenia, pozdrawiam!
Podłubałem dziś w przerwie między uczelnią a pracą przy zawieszeniu nyski.
Nie jest jeszcze skończone bo chcąc zmontować je z możliwością skrętu muszę najpierw zbudować koła.
Oto zdjęcia:
Zdjęcia robione z lampą żeby było cokolwiek widać.
Docelowo rama będzie jeszcze malowana.
Dokończyłem dziś przednie zawieszenie.
Zacząłem też grzebać z tyłu.
Na razie powstały tylko resory ale to zawsze coś.
Zdjęcia takie sobie bo robione przy sztucznym oświetleniu.
Witam! Iron, nawet nie wiesz jak bardzo czekałem na te zdjęcia zwaszcza 2 ostatnie!Mam wielką prośbę, czy mógłbyś jeszcze raz sfotografować mechanizm skrętu i pokazać go bardziej szczegółowo i na lepszej jakości zdjęciach?bardzo by mi to pomogło:-)
Pozdrawiam!
dzieki ci bardzo dobry czlowieku,niech ci bozia w modelach wynagrodzi!rysunki pierwsza klasa i bardzo pomogly!niedlugo wrzuce fotki swoich wypocin:-) pozdro!
Koła bardzo fajne,ciekawy kolor lakieru wybrałeś (nieźle to wygląda)!dobry pomysł z rantem felgi z drutu..że ja też o tym nie pomyślalem:-P! ale od czego jest to forum:-)spróbuje go dorobić w swojej erce..
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony ndz paź 21 2007, 23:18 przez Buczo, łącznie zmieniany 1 raz.