*[Relacja/Czołg] Modelik PzKpfw.III Ausf.M
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
*[Relacja/Czołg] Modelik PzKpfw.III Ausf.M
Cześć wszystkim sklejaczom. Nazywam się Bartek.Modele zacząłem sklejać już w szkole podstawowej były to modele papierowe,potem przestawiłem się na plastikowe samoloty z II wojny światowej,jednak powróciłem do papieru,jak wszystkim wiadomo stara miłość nie rdzewieje Chciałem zaprezentować model czołgu niemieckiego Wydawnictwa Modelik PzKpfw III ausf.M.Model jest po części sklejony i nie będzie to taka typowa relacja z budowy modelu.krytyka mile widziana,tym bardziej ze już jest parę błędów wynikających z braku mojego doświadczenia ... i nie tylko...
A oto kolejne zdjęcia
A oto kolejne zdjęcia
Ostatnio zmieniony pn lut 18 2008, 20:18 przez Bartek D, łącznie zmieniany 4 razy.
Witam Cię Bartku
Fajnie że ktoś ruszył z relacją tego czołgu bo sam go niedawno skończyłem. Co do retuszu muszę sie zgodzić z Bartelami lepiej teraz niż pózniej, na mnie się to zemściło miejscami dość okrutnie
Wysyłam Ci link do mojej galerii PANZER III może do czegoś Ci się sprzyda.
No i zyczę Powodzenia zasiadam i oglądam.
Fajnie że ktoś ruszył z relacją tego czołgu bo sam go niedawno skończyłem. Co do retuszu muszę sie zgodzić z Bartelami lepiej teraz niż pózniej, na mnie się to zemściło miejscami dość okrutnie
Wysyłam Ci link do mojej galerii PANZER III może do czegoś Ci się sprzyda.
No i zyczę Powodzenia zasiadam i oglądam.
-------------------------------------------------------
ONLY SKYDIVERS KNOW WHY THE BIRDS SING
ONLY SKYDIVERS KNOW WHY THE BIRDS SING