Witam nie będę owijał w bawełnę od razu przechodzę do sedna sprawy, zaczołem sobie sklejać F-16C Block52+ z Małego Modelarza w skali 1:33. Postanowiłem pokazać co z nim wyprawiam . Model postanowiłem w pełni waloryzować. Zdjęcia mogą się różnić od orginału.
Witam ja budowę tego modelu planuję na początek przyszłego roku chętnie podpatrzę co tu się u kolegi wyrabia a mam jeszcze pytanie co kolega ma na myśli "przez pełne waloryzowanie"?? powodzenia w pracach
to zapowiada się ciekawie też nad tym myślę ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce jeszcze tylko myślę taka mała uwaga: wklejaj zdjęcia obok siebie to będzie si ę wygodniej przeglądało relacje powodzenia i czekam na ciąg dalszy
Chodziło Ci o wklejanie części waloryzujących... acha. Ja na początku myślałem, że masz na myśli waloryzowanie - czyli dodawanie czegoś od siebie np. dorabianie własnych części, o których nie było mowy w planach danego modelu, a które powinny w nich być, lub malowanie części jakąś ładną farbką itd. (może i ty coś wymyślisz?) O i nigdy nie widziałem, że jedno groszówka pilotuje samolotem:P Bardzo mi się podoba. Trzymam kciuki i życze powodzenia przy dalszej pracy!
P.S popraw mnie jeśli Cię źle zrozumiałem.
nawet nie wiedziałem że takowe części waloryzujące można kupić do modelu kartonowego... teraz to dopiero jestem ciekawy jak to będzie wyglądało.... a masz może linka do takich dodatków
Jak na razie widzę że się nieźle zapowiada model, zobaczymy z czasem czy chęci nie stracisz, oby nie.
Jedyne co to, że nie musisz wstawiac 13 zdjec, które pokazują to samo tylko pod innym kątem lub innym tłem. My modelarze lubimy konkrety ;] . To tak na przyszłośc.