Czy byli by chętni, na obejrzenie relacji z wymyślania przez mnie prostej makiety? Noszę się z zamiarem posklejania jakiejś luźnej rekonstrukcji historycznej w skali 1:100, bardzo uproszczonej jeżeli chodzi o detal - całość efektu chciałbym osiągnąć teksturą. W przypadku zainteresowania forumowiczów w/w wynalazkiem postaram się jakoś zastartować relację i powolutku model opracować.
skoro są zainteresowani to relacja będzie, żeby było zabawniej nie powiem na razie co ma przedstawiać opracowywany model - może ktoś zgadnie (dla zwycięzcy uścisk dłoni prezesa), w każdym razie będzie to budowla historyczna, a właściwie nie budowla tylko zespół budynków
nie dopatrzyłem się niestety przycisku edytuj w mojej poprzedniej wiadomości więc zamieszczam kolejną, poniżej pierwsze zdjęcie obrazujące zgenerowany postęp:
na razie chyba nikt nie odgadnie co ma powstać na tajemniczym obrysie ale może ktoś mnie zaskoczy i jednak da radę
Ostatnio zmieniony śr lip 06 2016, 22:38 przez wokram, łącznie zmieniany 1 raz.
w zgadywance chodzi o konkretny obiekt - czyli na pytanie co to jest, odpowiedź powinna brzmieć Zamek Królewski w Warszawie około 1800 roku , wiem że pytanie jest trudne, ale myślę, że w miarę postępów w pracy i dodawania kolejnych zdjęć oraz obiektów wszystko zacznie się wyjaśniać
niestety nie chodzi o zamek królewski w Warszawie (w jakiejkolwiek fazie budowy lub przebudowy), kolejny obrazek z postępu prac poniżej, w ramach podpowiedzi dodam, że pierwszy budynek od prawej to dom notariusza
Ostatnio zmieniony śr lip 06 2016, 22:39 przez wokram, łącznie zmieniany 1 raz.