Witam!
Dziś przedstawiam Wam model czeskiego wydawnictwa Betexa. Jak to inne modele tej firmy model sklejał się sam i wszystko do siebie pasowało. Więcej o samym zamku można poczytać tu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Vranov_nad_Dyj%C3%AD
Zdjęcia modelu:
Przepraszam za jakość zdjęć.
Pozdrawiam,
Liściu
*[Galeria/Budynek] Pałac Vranov, Betexa, 1:250
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Witaj. No wiesz, myślałem że stać Cię na więcej i dlaczego w temacie ogólnym, a nie tam gdzie budowle?
Te pochylnie zamiast schodów wołają o pomstę do nieba jakość zdjęć także, no a te płaskie pudełkowe elewacje, przecież stać Cię na więcej
Przy murach Krakowa troszkę lepiej się postarałeś.
Nie obrażaj się tylko za tą krytykę, bo model bardzo ładny, musisz tylko bardziej uważać na retusz krawędzi(dobierać kolory), chociaż mnie też się zdarzają wpadki.
Kominy na trzecim od końca zdjęciu wydają mi się bardzo krzywe, to złudzenie czy tak ma być?
Szkoda że nie wymyśliłeś nic na imitację murawy, pewnie spieszyło Ci się aby szybko zakończyć.
Powodzenia w modelach
Te pochylnie zamiast schodów wołają o pomstę do nieba jakość zdjęć także, no a te płaskie pudełkowe elewacje, przecież stać Cię na więcej
Przy murach Krakowa troszkę lepiej się postarałeś.
Nie obrażaj się tylko za tą krytykę, bo model bardzo ładny, musisz tylko bardziej uważać na retusz krawędzi(dobierać kolory), chociaż mnie też się zdarzają wpadki.
Kominy na trzecim od końca zdjęciu wydają mi się bardzo krzywe, to złudzenie czy tak ma być?
Szkoda że nie wymyśliłeś nic na imitację murawy, pewnie spieszyło Ci się aby szybko zakończyć.
Powodzenia w modelach
Pozdrawiam kartoniarzy.