Witam
Jestem nowym użytkownikiem na forum lecz wychodzę z niecodzienna propozycją.
Interesuje mnie zamówienie sporej ilości tektury u bezpośredniego producenta. Mam "swoje dojścia" więc mam możliwość negocjacji cen i zakupu bezpośredniego bez zbędnych pośredników.
Wiadomo, że w takim przypadki im więcej tym lepiej więc szukam osób, które również potrzebują dobry materiał w cenie lepszej niż w sklepach lub na allegro.
Zasada jest bardzo prosta. Zbieram zamówienie od zainteresowanych osób, negocjuję ilość oraz cenę u producenta.
Tektura trafia do mnie i rozdzielam ją miedzy zainteresowane osoby.
Jestem w stanie podesłać "próbki" materiału zainteresowanym osobom by same sprawdziły jakość i wybrały materiał najbardziej im odpowiadający.
W chwili obecnej mam możliwość zakupu ponad 15 rodzajów tektury wykorzystywanej w modelarstwie i nie tylko.
Tekturę wycinam na dowolny wymiar i dowolny kształt.
Maksymalny wymiar to 100 x 70 cm ale możliwe są i większe wymiary.
Zbiorowe zamówienie tektury do modeli
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
-
Zbiorowe zamówienie tektury do modeli
Ostatnio zmieniony czw lut 16 2012, 22:45 przez czarek_1986, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jakie rozmiary tej tektury ?
Święte słowa Amen.wookie pisze:Ale nie ustawaj w samodoskonaleniu sie w jakże trudnej materii modelarskiej kartonowej.
Ukończony :A6M2 "ZERO"
Na warsztacie: E-2C Hawkeye
PS. Na innych forach można mnie spotkać pod nickiem Tupek
-
-
-
A możesz jeszcze powiedzieć każdy rodzaj ?
Święte słowa Amen.wookie pisze:Ale nie ustawaj w samodoskonaleniu sie w jakże trudnej materii modelarskiej kartonowej.
Ukończony :A6M2 "ZERO"
Na warsztacie: E-2C Hawkeye
PS. Na innych forach można mnie spotkać pod nickiem Tupek
-
Tekturę dzieli się ze względu na grubość oraz gramaturę.
Możliwe są grubości od 1mm do 4mm i średnio w dwóch rodzajach gramatury czyli sztywności i twardości tektury.
Tektura jest koloru szarego, jest całkowicie gładka, bez wzorów napisów itp.
Bez urazy dla nikogo ale przy takich pytaniach to zaraz będę musiał wyjaśniać jak jest produkowana i z jakiej ilości makulatury.
Możliwe są grubości od 1mm do 4mm i średnio w dwóch rodzajach gramatury czyli sztywności i twardości tektury.
Tektura jest koloru szarego, jest całkowicie gładka, bez wzorów napisów itp.
Bez urazy dla nikogo ale przy takich pytaniach to zaraz będę musiał wyjaśniać jak jest produkowana i z jakiej ilości makulatury.