[Galeria] Delorean Back To The Future 3, Aoshima 1:24
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
[Galeria] Delorean Back To The Future 3, Aoshima 1:24
Witam, chciałbym Wam przedstawić mój ostatni model. Delorean Time Machine z filmu Back to the future. Firma - Aoshima, skala 1:24. Od siebie dodane jedynie przewody i kilka drobiazgów. Sklejał się bez problemu, widoczne niedociągnięcia to jedynie moja wina. ;) Liczę na Wasze komentarze i ewentualną krytykę.
A teraz zdjęcia:
Pozdrawiam.
A teraz zdjęcia:
Pozdrawiam.
- Wujek Andrzej
- x 2
Świetny debiut rawot89 .
Nietuzinkowy temat , dobrze sklejony model , rzetelne malowanie z subtelnymi przybrudzeniami ( jeśli mnie oczy nie mylą lekko zakurzony dół ) , eleganckie zdjęcia z mądrze dobranym tłem .
Nie może się niepodobać i trudno o krytykę .
Pozdrowienia Wujka liczącego na kolejne tematy w dającej się przewidzieć przyszłości ...
Nietuzinkowy temat , dobrze sklejony model , rzetelne malowanie z subtelnymi przybrudzeniami ( jeśli mnie oczy nie mylą lekko zakurzony dół ) , eleganckie zdjęcia z mądrze dobranym tłem .
Nie może się niepodobać i trudno o krytykę .
Pozdrowienia Wujka liczącego na kolejne tematy w dającej się przewidzieć przyszłości ...
Dziękuję bardzo za tak miłe komentarze:) Szczerze mówiąc nie spodziewałem się tak pozytywnego przyjęcia modelu, ja nie jestem z niego w pełni zadowolony. Mam natomiast pytanie. Prezentowany model kupiłem kiedyś na jakimś portalu aukcyjnym. Niestety te modele nie pojawiają się tam często. A chciałbym zrobić kolejny, z innej części filmu (zrobić lepiej:)) I tu właśnie mam pytanie - czy nie orientujecie się, który sklep internetowy jest w stanie sprowadzać tak trudno dostępne modele? Może ktoś z Was miał już podobny problem. ;)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Hej, model kupiłem na Allegro jakieś cztery lata temu. Kosztował mnie wtedy 140zł. Ale wg mnie wart swojej ceny, jak ktoś umie to można z niego bardzo dużo wycisnąć;) Właśnie dlatego teraz szukam jakiegoś sklepu, który byłby w stanie taki dla mnie sprowadzić bo inną drogą nabyć go raczej trudno. Kilka miesięcy temu pojawiły się na Allegro takie modele (firmy AMT - Aoshima to tak naprawdę późniejszy przepak AMT), ta sama skala, różne wersje. Schodziły coś koło 100zł, niestety wtedy nie posiadałem kasy czego bardzo żałuję;) No a teraz szukam.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.