HMS Borage, Mirage Hobby, 1:350
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- Szydercza Gała
- x 169
HMS Borage, Mirage Hobby, 1:350
Moja najnowsza ulepa :
No i wraz z miejscem ostatecznego spoczynku:
Oglądajcie i używajcie sobie do woli na tFÓrcy tego arcydzieła, Pułkownik Mitrofanow daje dyspensę na pełną wolną amerykankę
No i wraz z miejscem ostatecznego spoczynku:
Oglądajcie i używajcie sobie do woli na tFÓrcy tego arcydzieła, Pułkownik Mitrofanow daje dyspensę na pełną wolną amerykankę
Ostatnio zmieniony czw lip 06 2017, 13:11 przez Szydercza Gała, łącznie zmieniany 1 raz.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
Aleś go Waść zmasakrował, znaczy się te burty
Ogólnie fajnie wygląda, tylko mnię nie pasują dwie rzeczy. Ten wielgachny mosiężno miedziano jakis tam kołek, na którym stoi ten fajniutki okręcik. Druga rzecz to taka, że pokłady też powinny być lekko "nadżarto rdzawione" ewentualnie ufaflunione odrobinkę, bo jakoś tak za czyste są i nie pasują do tych kulturalnie zmasakrowanych burt.
Z partyjnym pozdrowieniem
pulpetto
Ogólnie fajnie wygląda, tylko mnię nie pasują dwie rzeczy. Ten wielgachny mosiężno miedziano jakis tam kołek, na którym stoi ten fajniutki okręcik. Druga rzecz to taka, że pokłady też powinny być lekko "nadżarto rdzawione" ewentualnie ufaflunione odrobinkę, bo jakoś tak za czyste są i nie pasują do tych kulturalnie zmasakrowanych burt.
Z partyjnym pozdrowieniem
pulpetto
Klub Modelarsko-Historyczny Sokół Radom
Gratuluję, modelik świetnie zrobiony ale zgadzam się z kolegą pulpetto co do podstawki i śladów eksploatacji. Brakuje mi jeszcze linek na pontonach ale może są pomalowane na szaro i ich nie widać, no chyba że ich nie było w oryginale. Zastanawiam się do czego służyło to dziwne urządzenie przymocowane do dziobu ?
- Szydercza Gała
- x 169
CieszEM się że się podoba, Gold lub Brass noga musi byc i koniec, inaczej łajba sie nie liczy
Co do pokładów, to ze zdjęć wynika że były jedyną w miarę zadbaną powierzchnią na tych łajbach, coś widać jednak musieli szorować w przerwach w polowaniu na faszystowskie batyskafy
Linki na pontonach... widziałem takie z i takie bez na flowerach, poszedłem po linii najmniejszego oporu
Urządzenie owo to młot akustyczny, służyło do oznajmiania faszystom w batyskafach że jest tea time a poważnie do trałowania min.
Poprawiłem lufę ( rzeczywiście jakiś podły sabotażysta skrzywił, Pułkownik już sie zajął śledztwem ) i przy okazj dodałem nieco rdzy na zrzutniach, może kiedyś przy okazji wciepię jakąś fotkę
Co do pokładów, to ze zdjęć wynika że były jedyną w miarę zadbaną powierzchnią na tych łajbach, coś widać jednak musieli szorować w przerwach w polowaniu na faszystowskie batyskafy
Linki na pontonach... widziałem takie z i takie bez na flowerach, poszedłem po linii najmniejszego oporu
Urządzenie owo to młot akustyczny, służyło do oznajmiania faszystom w batyskafach że jest tea time a poważnie do trałowania min.
Poprawiłem lufę ( rzeczywiście jakiś podły sabotażysta skrzywił, Pułkownik już sie zajął śledztwem ) i przy okazj dodałem nieco rdzy na zrzutniach, może kiedyś przy okazji wciepię jakąś fotkę
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Ładnie Gało! Widzę, że na mocno wszedłeś w brudzing i całkiem nieźle to wyszło, zwłaszcza, że model jest dużo mniejszy niż myślałem
Pozdr
Pozdr
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
- Szydercza Gała
- x 169
jo
ej joł
plastikowy orgazmatron.
dis is rili tru bicz joł
gratuluję małego dzieła solidnej roboty i słusznych wyróżnień na bratnich forach
Niech moc będzie z tobą.
joł
plastikowy orgazmatron.
dis is rili tru bicz joł
gratuluję małego dzieła solidnej roboty i słusznych wyróżnień na bratnich forach
Niech moc będzie z tobą.
joł
- The Truth is…?
- …that there is no Truth. There is only an agreement about it.
- …that there is no Truth. There is only an agreement about it.