[R] MiG-21 1/33
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
-
- x 266
[R] MiG-21 1/33
Witam
Od dawna chodziło za mną aby skleić "szybkiego" tym bardziej że w latach 68-70 ubiegłego wieku obsługiwałem go w Łasku.Szukałem w internecie czy był wydany jako MiG-21 PF i nie mogłem znaleść albo nie umiałem.Będąc w tym roku na lotnisku w Łasku zrobiłem kilka fotek (niestety padły akumulatory) którymi będe się podpierał.
model będe robił na podstawie wycinanki z FLY MODEL .Niestety pomiędzy PF a MF są pewne różnice więc przeróbki nieuniknione dlatego zrobiłem ksero i z niego - będe robił jak wyjdzie zobaszy się
a teraz fotki z tego co zrobione
do następnego spotkania
sławek
Od dawna chodziło za mną aby skleić "szybkiego" tym bardziej że w latach 68-70 ubiegłego wieku obsługiwałem go w Łasku.Szukałem w internecie czy był wydany jako MiG-21 PF i nie mogłem znaleść albo nie umiałem.Będąc w tym roku na lotnisku w Łasku zrobiłem kilka fotek (niestety padły akumulatory) którymi będe się podpierał.
model będe robił na podstawie wycinanki z FLY MODEL .Niestety pomiędzy PF a MF są pewne różnice więc przeróbki nieuniknione dlatego zrobiłem ksero i z niego - będe robił jak wyjdzie zobaszy się
a teraz fotki z tego co zrobione
do następnego spotkania
sławek
-
- x 266
viewtopic.php?t=7053&highlight=drakensławomir kromer pisze:koncepcja na dwie wręgi trochę mi nie podchodzi tym bardziej że będe podklejał elementy (trochę wiotki karton na którym zrobiłem ksero )
Mama Just killed the man...
put the gun against his head...
push the triggle....
now he's dead...
put the gun against his head...
push the triggle....
now he's dead...
-
- x 266
-
- x 266
-