Dzień Dobry
Czy Bywają tu Jegomoście ( Bawiący się rzecz jasna w Kartonowe Szaleństwo ) Poznania lub okolic ?
Pozdrawiam !
Poznań i okolice
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Re: Poznań i okolice
Ja jestem z Poznania
- Niedżwiedz
- x 1
no to Panowie : ) trzeba miejce i czas dograć i zgrać się na jakies piwko w ktoryś spokojny piątkowy wieczór : ) ja póki co głownie z koleją walcze:) więc mile widziani Fani Kolejnictwa : ) ale nie tylko !
Ja również należę do klanu Poznań.
Na tapecie Autosan H9 z Orlika, ale zaczętych pełno...i niedokończonych Między innymi "Adolfik" , lokomotywa manewrowa. Pozdrowienia.
Na tapecie Autosan H9 z Orlika, ale zaczętych pełno...i niedokończonych Między innymi "Adolfik" , lokomotywa manewrowa. Pozdrowienia.
Halo, halo!! Ja jeszcze alkoholu nie mogę spożywać, ale kolej to jednak moja pasja .Niedżwiedz pisze: ndz kwie 22 2018, 22:11 no to Panowie : ) trzeba miejce i czas dograć i zgrać się na jakies piwko w ktoryś spokojny piątkowy wieczór : ) ja póki co głownie z koleją walcze:) więc mile widziani Fani Kolejnictwa : ) ale nie tylko !
Bohun fan kolei .
To jakieś piwko bezalkoholoweBohun pisze: wt kwie 24 2018, 17:43Halo, halo!! Ja jeszcze alkoholu nie mogę spożywać, ale kolej to jednak moja pasja .Niedżwiedz pisze: ndz kwie 22 2018, 22:11 no to Panowie : ) trzeba miejce i czas dograć i zgrać się na jakies piwko w ktoryś spokojny piątkowy wieczór : ) ja póki co głownie z koleją walcze:) więc mile widziani Fani Kolejnictwa : ) ale nie tylko !
Witam wszystkich bardzo serdecznie!