Dodatki Żywiczne 3D do modeli kolejowych skala 1:25
Moderatorzy: Tomasz D., kartonwork
Dodatki Żywiczne 3D do modeli kolejowych skala 1:25
Dodatki 3D żywiczne do modeli kolejowych w skali 1:25, będzie ich dużo więcej - do wyposażenia osprzętu kotła w budce maszynisty jak i zewnętrznych - smarotłocznia, turboprądnica, sprężarka itp Dodatki pięknie wydrukowane przez Przemka (zainteresowani proszę o kontakt pprzybulewski@tlen.pl)
Ostatnio zmieniony sob sie 20 2022, 15:03 przez pawcio37, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Dodatki Żywiczne 3D do modeli kolejowych skala 1:25
Witam. Podesłałem mu namiary na figurki kolejarzy, trzeba by zainwestować w licencje i teraz pytanie, czy byli by chętni na takie figurki.
Tyma - Kompletnie się na tym nie znam, więc chętnie się tym zajmę. - dobrze tutaj pasuje.
Pozdrawiam
Paweł
ORP Żubr,Wodnik,Pruski Parowóz T3,Ls410D
Pozdrawiam
Paweł
ORP Żubr,Wodnik,Pruski Parowóz T3,Ls410D
Fajne to. Mam nadzieje, że rozszerzy asortyment. Przydałyby sie "zderzaki" czy tam bufory, nie wiem jak to sie nazywa poprawnie, mogłyby byc też gniazda sterowania wielokrotnego, gniazda połączeń pneumatycznych pomiedzy lokomotywą a wagonem (sory jeżeli pomyliłem nazewnictwo, ale ze mnie to taki weekendowy kolejarz ). Daj Paweł namiar na aukcje, bo chętnie bym coś zakupił.
FW-190 D-9 FW-190 A-4 Spitfire mk.Vb Spitfire mk.Vc Spitfire mk.XVIe PZL P.11c JU-88D-1 B-239 P-40E Jak-1b P-47D-11 Spitfire LF.IX Spitfire mk.Ia Hawker Hurricane
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
rowin tu jest wszystko a to o czym piszesz będzie za jakieś 2 tygodnie https://allegro.pl/uzytkownik/RahGelert ... CK&order=n
-
- x 1
Kurde, a do 45? też bym kupił parę detali, zwłaszcza, że Mario zawiesił ostatnio działalność.
Pozdrowienia z Czech
----------------------
Dumny właściciel portalu: Kartonowa Kolej
Dumny członek grupy: Bielska Strefa Modelarska
----------------------
Dumny właściciel portalu: Kartonowa Kolej
Dumny członek grupy: Bielska Strefa Modelarska
Viking_BB co potrzeba?