Katalog Małego modelarza
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Katalog Małego modelarza
Cześć, jako miłośnik i kolekcjoner Małego Modelarza chciałem podzielić się stworzonym katalogiem MM.
Zrobiłem go w formie PDFu gdzie każdy wydany model jest przedstawiony z okładki, nazwy modelu oraz autora opracowania. Katalog zawiera spis od pierwszego modelu z 1957 do ostatniego IJN HIEI 2022. Ja wydrukowałem sobie w formacie A5 (czyli wydruk 2 arkusze na standardową stronę a4) i
KATALOG Małego Modelarza
Zrobiłem go w formie PDFu gdzie każdy wydany model jest przedstawiony z okładki, nazwy modelu oraz autora opracowania. Katalog zawiera spis od pierwszego modelu z 1957 do ostatniego IJN HIEI 2022. Ja wydrukowałem sobie w formacie A5 (czyli wydruk 2 arkusze na standardową stronę a4) i
KATALOG Małego Modelarza
Re: Katalog Małego modelarza
To jest wspaniała inicjatywa.
Chciałbym jednak takie zestawienie posiąść
Jako beznadziejny, nierokujący poprawy, kolekcjoner modeli kartonowych, które oczywiście mam zamiar skleić. Wszystkie
Niestety nie potrafię ustosunkować się do tego pytaniaklepper pisze: pt gru 15 2023, 20:54 Czy da się jakoś opublikować moje wypociny w formie pilku pdf w postaci do pobrania?
Chciałbym jednak takie zestawienie posiąść
Jako beznadziejny, nierokujący poprawy, kolekcjoner modeli kartonowych, które oczywiście mam zamiar skleić. Wszystkie
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
No i "zagadka nieśmiertelności" została wyjaśniona.gk pisze:Jako beznadziejny, nierokujący poprawy, kolekcjoner modeli kartonowych, które oczywiście mam zamiar skleić. Wszystkie
Do sklepów, do sklepów... święta idą...
Wrzuć go na jakiś serwer i podziel się linkiem? Google Drive może?klepper pisze: pt gru 15 2023, 20:54 Czy da się jakoś opublikować moje wypociny w formie pilku pdf w postaci do pobrania?
- Heinrich Kosmala
- x 169
Oj tak!!!skarczew pisze: sob gru 16 2023, 1:18 Wrzuć go na jakiś serwer i podziel się linkiem? Google Drive może?
nareszcie ktoś to zrobił!
super!
super!
super, tylko musisz jeszcze udostępnić plik, bo będziesz zasypywany mailami o pozwolenie ;)
- Heinrich Kosmala
- x 169
Ja także, jak i chyba wszyscy modelarze kartonowi, którzy, tak jak ja „wychowali“ się na Małym Modelarzu. Flota Desantowa była moim pierwszym sklejonym modelem.
Szkoda, że to już przeszłość...
Szkoda, że to już przeszłość...