Program o modelarstwie w telewizji
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Program o modelarstwie w telewizji
Skacząc dziś rano po kanałach telewizyjnych natrafiłem nagle na obraz modelu żaglowca. Okazało się, że emitowany jest program o modelarstwie. Na jakiej to stacji leci? Telewizja TRWAM
Niestety załapałem się tylko na końcówkę (godz. 9:15). Program trochę statyczny, tzn pan przeprowadzał wywiad z modelarzem, obok stały jego dzieci z modelami. Pokazano też kilka modeli. Niestety nie wiem, czy jest to program cykliczny, choć sądząc z zakończenia pewnie będą dalsze odcinki. W programie stacji, na telegazecie, nie bardzo można się zorientować co to było. O godz 9:00 jest audycja zatytułowana "Program dla dzieci" - to chyba było to.
Czyżby Ojciec Dyrektor też sklejał? Ostatnio pojawił się kartonowy model wozu transmisyjnego TV Trwam.
A tak na marginesie, to telewizja publiczna wypełniając swoją zaszczytną misję też mogłaby zrobić program o modelarstwie. Przecież to temat bardzo "wizyjny".
Niestety załapałem się tylko na końcówkę (godz. 9:15). Program trochę statyczny, tzn pan przeprowadzał wywiad z modelarzem, obok stały jego dzieci z modelami. Pokazano też kilka modeli. Niestety nie wiem, czy jest to program cykliczny, choć sądząc z zakończenia pewnie będą dalsze odcinki. W programie stacji, na telegazecie, nie bardzo można się zorientować co to było. O godz 9:00 jest audycja zatytułowana "Program dla dzieci" - to chyba było to.
Czyżby Ojciec Dyrektor też sklejał? Ostatnio pojawił się kartonowy model wozu transmisyjnego TV Trwam.
A tak na marginesie, to telewizja publiczna wypełniając swoją zaszczytną misję też mogłaby zrobić program o modelarstwie. Przecież to temat bardzo "wizyjny".
Moje modele: archiwum
- Bartosz B.
- x 7
szkoda, że nie mam Discovery Science... ale za to mam TV Trwam; ja pierwsze słyszę o specjalnych programach TV o modelarstwie (kiedyś tylko oglądałem na TVN 24 czy coś takiego (albo inny kanał z serii TVN) program jak zrobić biznes i m. in. jak założyć sklep modelarski i był fajny materiał filmowy i można było popatrzeć na to ) pozdrawiam
odszedłem dawno ale myśle nad powrotem, nie wiem z jakim modelem ale milczeniem odpokutuje moją nieobecność
ide sie powiesic...
jak taka "telewizja" zaczyna robic programy o modelarstwie... a w publicznej moge co najwyzej obejrzec jakies emjakmilosc.... to nie wiem do czego zmierzamy.... lipa... cale szczescie pozostaja jeszcze komercyjne stacje, kablowka i stałe łacze
jak taka "telewizja" zaczyna robic programy o modelarstwie... a w publicznej moge co najwyzej obejrzec jakies emjakmilosc.... to nie wiem do czego zmierzamy.... lipa... cale szczescie pozostaja jeszcze komercyjne stacje, kablowka i stałe łacze
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
Marie von Ebner-Eschenbach
Marie von Ebner-Eschenbach
- Artur Domański
-
- x 1
Taki profesjonalny program o modelarstwie emitowała niegdyś ( w końcu lat 90-tych) łódzka telewizja regionalna w TVP3. Pamiętam, że leciał chyba w każdą niedzielę, wczesnym rankiem. Prowadzili go panowie z pewnego łódzkiego sklepu modelarskiego (nie mówię którego aby nie zostac posądzonym o krypto). Pamiętam, że pokazywali tam sposoby malowania modeli plastikowych itp. Akurat wtedy nie interesowałem się już modelarstwem. Teraz gdy postanowiłem wrócić, przydałby się taki program!