IJN "Shinano" od JSC?
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
IJN "Shinano" od JSC?
Jeśli wierzyć zapowiedziom na stronie GPM, to niedługo będziemy mieli premierowe opracowanie najciekawszego chyba lotniskowca japońskiego - „Shinano”. Piszę „jeśli wierzyć’, bo sam zainteresowany, czyli JSC na swojej stronie o tym nie wspomina.
Miejmy nadzieję, że jednak coś z tego wyniknie. Na pewno jest to większe wydarzenie dla miłośników płaskich pokładów, niż szeroko komentowane wznowienie „Essexa” przez MM.
Miejmy nadzieję, że jednak coś z tego wyniknie. Na pewno jest to większe wydarzenie dla miłośników płaskich pokładów, niż szeroko komentowane wznowienie „Essexa” przez MM.
Na stronie www.jsc.pl juz jest info na ten temat.
tez jestem zainteresowanmy tym modelem
tez jestem zainteresowanmy tym modelem
-
Konan, zabierasz chleb hartmannowi, chociaż usunął już "dzikiego polonistę" z podpisu.
Tak swoją drogą, brak polskich literek jestem w stanie zrozumieć, sam, chyba przez miesiąc nie mogłech z nich korzystać. Poza tym mamy tu kolegów spoza granicy, a nie zawsze chce się, lub może skonfigurować kompa pod polskie znaki.
gulus celowo zbaczający z tematu
Tak swoją drogą, brak polskich literek jestem w stanie zrozumieć, sam, chyba przez miesiąc nie mogłech z nich korzystać. Poza tym mamy tu kolegów spoza granicy, a nie zawsze chce się, lub może skonfigurować kompa pod polskie znaki.
gulus celowo zbaczający z tematu
-
Kapek: Dziwnym nie jest, bo teraz jesteś "I love KGV" ;->, ale to jest model w skali 1:400... Już Yamato czy Grossdeutschland z JSC robią wrażenie objętością i ilością części na tak niewielkie okręciki, a każdy z nich ma tego po niecałe 2000. Nie widziałem jeszcze SHINANO na oczy - przyznaję się, ale ta liczba części w tej skali i tak poraża.
Sebastian