Cześć jestem Hary i jestem nowy
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Cześć jestem Hary i jestem nowy
Mam 28 lat i nie piję ....eeee sorry nie to forum. ale modelarstwem tez próbuje się zajmować. ;). niedawno wykonałem panzer1 i juz widzę pare niedoróbek ,dletego pomyslalem że na tym forum ktoś udzieli mi pierwszej pomocy.Pozdrawiam
- Marcintosh
- x 8
Pierwsza pomoc to ci siostra przelozona moze udzielic.
Ale jezeli masz jakies konkretne pytania na temat modelarstwa, to trafiles pod dobry adres.
Pytania formuluj ladna, czysta polszczyzna, z zachowaniem poprawnej pisowni i interpunkcji, oraz w sposob rzeczowy i jasny a na pewno kilku przemilych forumowiczow zaraz pospieszy ci z pomoca.
PS. Dodam jedynie, ze pytania zadajemy zawsze w odpowiednim dziale tematycznym.
Ale jezeli masz jakies konkretne pytania na temat modelarstwa, to trafiles pod dobry adres.
Pytania formuluj ladna, czysta polszczyzna, z zachowaniem poprawnej pisowni i interpunkcji, oraz w sposob rzeczowy i jasny a na pewno kilku przemilych forumowiczow zaraz pospieszy ci z pomoca.
PS. Dodam jedynie, ze pytania zadajemy zawsze w odpowiednim dziale tematycznym.
Re: Cześć jestem Hary i jestem nowy
Faktycznie, nie TO forum..Hary pisze:Mam 28 lat i nie piję ....eeee sorry nie to forum. ale modelarstwem tez próbuje się zajmować. ;). niedawno wykonałem panzer1 i juz widzę pare niedoróbek ,dletego pomyslalem że na tym forum ktoś udzieli mi pierwszej pomocy.Pozdrawiam
Ale Z "TYCH" Trumanów...ponoć jeden był prezydentem....ale "wołał" się "HARRY".
Nie mniej WITAJ!!!
"Tomek_K" z Kłodzka napisał:
"Witaj na forum Hary.
Zawsze to fajnie, że kolejny plastikowiec dołącza.
A jakiej firmy jest Twój czołg i w jakiej skali?"
A kto powiedział ,że to " plastik" Mało istotne.....
Jeszcze jeden :Co się zaraził??????
Przy okazji: POZDRAWIAM: Kudowę Zdrój o ile chodzi o Kłodzko w Sudetach
"Stazi" jak zwykle swoje nie mylić z "tajną" NRD....gdzie TE zdjęcia......choć też bym "co nieco" oglądnął
Pozdrawiam z Grecji
- Malkontent
Dzięki za zainteresowaie. Ze zdjęciami na razie będzie problem , bo nie mam cyfrówki. Mój Panzerkampfwagen 1 to wersja B Dragona w skali 1:35. Modele zacząłem sklejać 10 lat temu ale to była dziecinada (lata chmurne i durne). Teraz jestem poważnym młodzieńcem ;) i próbuje wrócić do modelarstwa. Bardzo chciałbym podziękować za zdjęcia BMW R75, bo teraz widzę błędy w moim modeliku i zaraz je poprawię. Mam też pytanie : w Pancerze dragona są części fototrawione. Wcześniej nie miałem z nimi kontaktu, czytałem że są jakieś zaginarki do blaszek, jeżeli ta to czy warto je kupować ,czy są inne sposoby na ich ładniutkie formowanie?