Witam wszystkich stoczniowców, mam pytanko odnośnie Grafa Zeppelina z GPM czy ktoś go sklejał ?. Jeśli tak to proszę o opinie i ewentualne uwagi odnośnie sklejalności tego modelu.
Pozdrawiam wszystkich kartonowców.
Amadeus.
W stoczni obecnie zakończono wycinanie szkieletu pod Richelieu od Hala
[Prośba o opinię] - Graf Zeppelin z GPM
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Czyżby wróble ćwierkały że może się ukazać wznowienie ?
Oryginalną wycinankę oczywiście zostawiam (chyba barbarzyństwem było by ją pociąć) mam dostęp do dobrego skanera i dobrej drukarni więc zamiarowałem popełnić go drogą okrężną. Widziałem u zachodnich sąsiadów relacje z Zeppelina od JSC i to wszystko co znalazłem, miałem nadzieję że ktoś przynajmniej próbował tego GPM'a i powie dla czego nie skończył (bądź skończył). Zabawę z nim nie zacznę wcześniej niż za kilka miesięcy kiedy Richelieu będzie na etapie “drobnicy”.
Pozdrowienia dla wszystkich stoczniowców.
Oryginalną wycinankę oczywiście zostawiam (chyba barbarzyństwem było by ją pociąć) mam dostęp do dobrego skanera i dobrej drukarni więc zamiarowałem popełnić go drogą okrężną. Widziałem u zachodnich sąsiadów relacje z Zeppelina od JSC i to wszystko co znalazłem, miałem nadzieję że ktoś przynajmniej próbował tego GPM'a i powie dla czego nie skończył (bądź skończył). Zabawę z nim nie zacznę wcześniej niż za kilka miesięcy kiedy Richelieu będzie na etapie “drobnicy”.
Pozdrowienia dla wszystkich stoczniowców.