[Konkurs]Peugeot 203 Macieja - Heller
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
-
- x 8
[Konkurs]Peugeot 203 Macieja - Heller
No, Maciek w końcu wrócił z wakacji. Pełen zapału do nowych wyzwań. Pisałem w oddzielnym wątku, że skończył już Schneidera. Podstawka też jest już gotowa. Zostały do zamocowania napisy końcowe. Jak będzie wszystko gotowe, to fotki pojawią się w wątku armatnim.
Jak pisałem wcześniej w "in-boxie", kolejna pracą Macieja jest to:
http://www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=8813
Na początek zabrał się za podwozie i za ławeczki. Przedstawia się to jak na fotkach:
Maciej zapewnia, że ciąg dalszy nastąpi (osobiście tego dopilnuję ).
Jak pisałem wcześniej w "in-boxie", kolejna pracą Macieja jest to:
http://www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=8813
Na początek zabrał się za podwozie i za ławeczki. Przedstawia się to jak na fotkach:
Maciej zapewnia, że ciąg dalszy nastąpi (osobiście tego dopilnuję ).
Ostatnio zmieniony sob paź 21 2006, 18:55 przez Edmund_Nita, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- x 8
-
- x 8
No, znowu się zgłaszamy. Maciek trochę się obija ostatnio. No, może nie tak całkiem, ale tempo roboty nieco spadło, bo pracochłonne sprawy nastały. Czwarty raz już pomalowano nadwozie. Efekt jest jeszcze niezadawalajacy, zatem zdjęciów nie budiet. Możemy natomiast pokazać to:
Jeszcze pomalować jakieś zegarki, dokleić kierownicę i można montować do karoserii. Pod warunkiem, że będzie już dobrze pokolorowana.
A tu jeszcze nasz magik w całej krasie ciężko pracujący nad kółkami do autka:
Niezły z niego giguś. Nieprawdaż?
Ale c.d.n i tak.
Jeszcze pomalować jakieś zegarki, dokleić kierownicę i można montować do karoserii. Pod warunkiem, że będzie już dobrze pokolorowana.
A tu jeszcze nasz magik w całej krasie ciężko pracujący nad kółkami do autka:
Niezły z niego giguś. Nieprawdaż?
Ale c.d.n i tak.
-
- x 8
-
- x 8
Wiesz Bleriot, ta mała paczka ma po kolei w głowie, przynajmniej na razie, zatem podejrzewam, że daleko im do głupot. Poza tym - Mundzio czuwa...
Rozmawiałem dzisiaj z Maćkiem. Wyraził chęć przystąpienia do konkursu i z zapałem wziął się do malowania nadwozia. Jeszcze mokre, no to fotki będą później.
Pozdrowienia od całej paczki...
Rozmawiałem dzisiaj z Maćkiem. Wyraził chęć przystąpienia do konkursu i z zapałem wziął się do malowania nadwozia. Jeszcze mokre, no to fotki będą później.
Pozdrowienia od całej paczki...
-
- x 8
No, Maciek trochę wziął się i zrobił małe co nieco. Zrobił kółka i pomalował karoserię. Wygląda to tak:
Widać, że malowanko nadwozia trzeba będzie poprawić. Jakieś dziwne odblaski mozna zauważyć.
Do podtrzymania nadwozia przy malowaniu doklejono kawałek ramki z wypraski. Po pomalowaniu się wytnie, jak u Smolenia...:
Ciąg dalszy pewnie nastąpi...
Widać, że malowanko nadwozia trzeba będzie poprawić. Jakieś dziwne odblaski mozna zauważyć.
Do podtrzymania nadwozia przy malowaniu doklejono kawałek ramki z wypraski. Po pomalowaniu się wytnie, jak u Smolenia...:
Ciąg dalszy pewnie nastąpi...