Krab II (relacja z wymyślania)
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- herbaciany
Krab II (relacja z wymyślania)
Witam po bardzo długiej przerwie!!!
Przez ostatnie pół roku wgryzałem się w świat rowerów (naprawiałem,skręcałem,rozkręcałem).Na szczęście sezon rowerowy 2006
już się kończy przez co mam więcej czasu
Miałem zabrać się za "Radomkę" ale naszło mnie żeby "powymyślać" trochę jak mam w zwyczaju
Powiększyłem więc wręgi "Radomki" pozmieniałem trochę i buduję KRABA II albo coś w tym rodzaju .
Przez ostatnie pół roku wgryzałem się w świat rowerów (naprawiałem,skręcałem,rozkręcałem).Na szczęście sezon rowerowy 2006
już się kończy przez co mam więcej czasu
Miałem zabrać się za "Radomkę" ale naszło mnie żeby "powymyślać" trochę jak mam w zwyczaju
Powiększyłem więc wręgi "Radomki" pozmieniałem trochę i buduję KRABA II albo coś w tym rodzaju .
-
- x 1
- herbaciany
Jeśli chodzi o projekt to na dzień dzisiejszy mam w planach tylko wykonanie kadłuba.Co na nim będzie tego jeszcze nie wiem,oglądam sobie różne okręty,modele i cały czas myślę.Wiem jedno że nadbudówkę będę chciał zrobić drewnianą.Chciałbym żeby model pływał i tak go będę robił,a co wyjdzie to czas pokaże
Planuję kupić w przyszłości jakąś tańszą aparaturkę do zdalnego sterowania,niestety nie za bardzo wiem jak to wszystko poskładać do kupy(nadajnik,serwa,zasilanie).Muszę jeszcze trochę o tym poczytać .
Planuję kupić w przyszłości jakąś tańszą aparaturkę do zdalnego sterowania,niestety nie za bardzo wiem jak to wszystko poskładać do kupy(nadajnik,serwa,zasilanie).Muszę jeszcze trochę o tym poczytać .
- herbaciany
- herbaciany
- herbaciany
- herbaciany
- herbaciany