Jedna jaskółka wiosny nie czyni 1:32
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- Artur Domański
Jedna jaskółka wiosny nie czyni 1:32
W oczekiwaniu na "podzespoły" do Helldivera rozpoczołem prace nad Me-262 w 1:32 z Trumpetera. Do modelu dokładam blaszki Eduarda i maski Montexu. Ciekaw jestem co mi z tego wyjdzie
Powoli coś tam dłubię
Re: Jedna jaskółka wiosny nie czyni 1:32
A ja JESZCZE BARDZIEJArtur Domański pisze: Ciekaw jestem co mi z tego wyjdzie
- Artur Domański
- Artur Domański
- Artur Domański
No to mnie zatkało - takie śliczne te blaszki.
Ta jaskółka, blachy, maski .... nie ma co gadać. Jak sobie przypomnę Jaka czy Iskrę z firmy Plastik które musiałem malować plakatówkami albo Wilbrą to jednak postęp nastąpił ogromny. Biorąc pod uwagę Twoje zaangażowanie i talent twierdzę, że szykuje nam się na forum kolejny "hicior".
Ta jaskółka, blachy, maski .... nie ma co gadać. Jak sobie przypomnę Jaka czy Iskrę z firmy Plastik które musiałem malować plakatówkami albo Wilbrą to jednak postęp nastąpił ogromny. Biorąc pod uwagę Twoje zaangażowanie i talent twierdzę, że szykuje nam się na forum kolejny "hicior".
- Artur Domański
Mnie też zatkało jak zobaczyłemGienek pisze:No to mnie zatkało - takie śliczne te blaszki.
Pamietam bo i ja malowałem Wilbra dawno dawno temuTa jaskółka, blachy, maski .... nie ma co gadać. Jak sobie przypomnę Jaka czy Iskrę z firmy Plastik które musiałem malować plakatówkami albo Wilbrą to jednak postęp nastąpił ogromny.
eee przesadzasz, zobacz na forum jak pewien gościu robi Hellcata od podstaw, to jest dopiero hicior a ja tylko bede składał do kupy pare czesci.Biorąc pod uwagę Twoje zaangażowanie i talent twierdzę, że szykuje nam się na forum kolejny "hicior".
Powoli coś tam dłubię