*[Relacja/Samolot] Mig 21 - projekt grupowy
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Haha ogladam sobie fotki w najlepsze. jestem na riakietach. Dochodze do pierwszego zdjecia samolotu, (nie wiedzac jeszcze ze to twoj model) i mysle sobie: Oo, wyszly ci dokladnie takie rakiety jak na tym migu.
Nawet nie wiesz jakie bylo moje zdziwienie gdy doszedlem ze to wlasnie twoj samolot
Tylko pogratulowac!!!!!!!!
Nawet nie wiesz jakie bylo moje zdziwienie gdy doszedlem ze to wlasnie twoj samolot
Tylko pogratulowac!!!!!!!!
Tu na fotkach są rozsuniete
http://www.parisairshow.free.fr/walkaro ... 21/118.JPG
A model jest piekny heh
http://www.parisairshow.free.fr/walkaro ... 21/118.JPG
A model jest piekny heh
Chyba BARLOG masz rację.
Poniżej zdjęcie z Lotnictwa z szachownicą nr 17. Przedstawia zasobniki NPK. Jak widać są dwa rodzaje - większy i mniejszy. Ten w modelu to jednak wersja mniejsza. Teraz wiem dlaczego miałem kłopot aby te rurki upchnąć na samym dziobie zasobnika. Nie wiem dlaczego umyśliłem sobie zrobić ten z lewej.
A jeśli już mowa o Lotnictwie z szachownicą to w numerach 17 i 18 są artykuły o Migach 21 bis. Dużo zdjęć, rysunki szczegółów konstrukcji z dokładnym opisem co jest co i do czego służyło.
REWELACJA.
Ludzie - pędem do empików po najnowszy numer. Jak będzie za dużo zwrotów to wydawnictwo splajtuje i co ja biedny będę czytał ?
Poniżej zdjęcie z Lotnictwa z szachownicą nr 17. Przedstawia zasobniki NPK. Jak widać są dwa rodzaje - większy i mniejszy. Ten w modelu to jednak wersja mniejsza. Teraz wiem dlaczego miałem kłopot aby te rurki upchnąć na samym dziobie zasobnika. Nie wiem dlaczego umyśliłem sobie zrobić ten z lewej.
A jeśli już mowa o Lotnictwie z szachownicą to w numerach 17 i 18 są artykuły o Migach 21 bis. Dużo zdjęć, rysunki szczegółów konstrukcji z dokładnym opisem co jest co i do czego służyło.
REWELACJA.
Ludzie - pędem do empików po najnowszy numer. Jak będzie za dużo zwrotów to wydawnictwo splajtuje i co ja biedny będę czytał ?
Ostatnio zmieniony ndz sty 01 2017, 20:21 przez Tempest, łącznie zmieniany 1 raz.
Już wiem dlaczego te rurki tak niefortunnie przykleiłem. Na zdjęciach modelu zamieszczonych w wycinance też są tak właśnie przyklejone co znaczy, że nie zawsze można ufać temu co w instrukcji - zdjęcia można chyba traktować jako część instrukcji, tym bardziej, że nie ma żadnego rysunku pokazującego sposób klejenia tych rurek - jest zawarte.