*[Relacja/Samochód] Jelcz W640 JS silnik SW680
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Cześć.
Przedstawiam ostatnie zdjęcia z budowy Jelcza
Kończąc chciałem podziękować wszystkim tym, którzy śledzili moją relację.
Następny w kolejce jest Kraz 255B.
Przedstawiam ostatnie zdjęcia z budowy Jelcza
Kończąc chciałem podziękować wszystkim tym, którzy śledzili moją relację.
Następny w kolejce jest Kraz 255B.
Ostatnio zmieniony ndz lis 05 2006, 12:39 przez slawa, łącznie zmieniany 1 raz.
- ukończony
w budowie
Wisa, specjalnie dla Ciebie
A co do kabiny, jak ją pobrudzę to dam fotkę.
A ja sobie myślałem, że do zdjęcia to przynajmniej przód auta umyję
A co do kabiny, jak ją pobrudzę to dam fotkę.
A ja sobie myślałem, że do zdjęcia to przynajmniej przód auta umyję
Ostatnio zmieniony ndz lis 05 2006, 11:03 przez slawa, łącznie zmieniany 2 razy.
- ukończony
w budowie
Gratuluję zakończenia budowy - świetne wykonanie .
Przy okazji chciałbym zapytać o technikę zrobienia tej bardzo realistycznej hałdy piasku na pace. Nie przypuszczam, abyś po prostu nasypał wiaderko piasku, bo to trochę waży. Czy ten piasek jest na coś naklejony, czym, jaka gruba jest jego warstwa?
Przy okazji chciałbym zapytać o technikę zrobienia tej bardzo realistycznej hałdy piasku na pace. Nie przypuszczam, abyś po prostu nasypał wiaderko piasku, bo to trochę waży. Czy ten piasek jest na coś naklejony, czym, jaka gruba jest jego warstwa?
Moje modele: archiwum
"Piasek" nasypałem (ok 2 do 5 mm grubości ) na ukształtowaną bryłę wykonaną z cienkiego papieru, potem utwardziłem całość gruntem do ścian, tak żeby miało odpowiednią twardość i żeby się nie sypało.Przy okazji chciałbym zapytać o technikę zrobienia tej bardzo realistycznej hałdy piasku na pace. Nie przypuszczam, abyś po prostu nasypał wiaderko piasku, bo to trochę waży. Czy ten piasek jest na coś naklejony, czym, jaka gruba jest jego warstwa?
- ukończony
w budowie