[Relacja, Projekt] Admiral Kuznetzov 1:400
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- 19zbyniu95
Witam
Walka z oklejaniem burt trwa.....Lewa praktycznie gotowa, ale niema nic ciekawego do oglądania. Za to prawa jest kilka razy bardziej pracochłonna, to przez windy i mini hangar ;D
Przyznam, że były na liście tych trudniejszych.
Sama winda na sucho przyłożona , potem dostanie jeszcze żeberka od spodu. Został jeszcze jeden zestaw i ze 20 cm burty, które są już wydrukowane i wycięte, ale na dziś mi starczy :P. Po tym przydałoby się zacząć wykańczanie brzegów pokładu, ale chyba zabiore się za nadbudówkę, co będzie widać ogólny zarys okrętu i doda powera(jogurtu) do pracy ;)
PZDR
Walka z oklejaniem burt trwa.....Lewa praktycznie gotowa, ale niema nic ciekawego do oglądania. Za to prawa jest kilka razy bardziej pracochłonna, to przez windy i mini hangar ;D
Przyznam, że były na liście tych trudniejszych.
Sama winda na sucho przyłożona , potem dostanie jeszcze żeberka od spodu. Został jeszcze jeden zestaw i ze 20 cm burty, które są już wydrukowane i wycięte, ale na dziś mi starczy :P. Po tym przydałoby się zacząć wykańczanie brzegów pokładu, ale chyba zabiore się za nadbudówkę, co będzie widać ogólny zarys okrętu i doda powera(jogurtu) do pracy ;)
PZDR
Fajnie ta Sunia wygląda, jakby była taka troszkę przestraszona albo spokorniała
www.forum.fsoptk.pl zapraszam
Hej ruto pośpiesz się z tym Admirałem, bo ubył do stoczni na remont modernizacyjny razem z przezbrojeniem na Mig29K/KUB a Su33 jeszcze trochę i pójdą na żyletki ;)
tutaj hinduskie Migi29KUB na Kuzniecowie:
tutaj hinduskie Migi29KUB na Kuzniecowie:
Ostatnio zmieniony wt mar 08 2011, 15:33 przez Piotr80, łącznie zmieniany 1 raz.
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
Miałem tego nie pokazywać i wstawić coś innego, ale tak trochę dla usprawiedliwienia dlaczego zacząłem Nagato:
Poprostu po postawieniu nadbudówki wygląda to fatalnie :'(, Po pierwsze w porównaniu z byle jakim foto rampa wygląda jak taki kulfon, nadbudówka jakaś taka mała i przy wysoki jest od linii wodnej do pokładu, muszę to przemyśleć i chyba będzie atak w 1:300 ;p, ale nie prędko i zacznę od drobnicy, widać to jest najlepszy sposób. Jeśli będę miał gotową nadbudówkę, dopiero napocznę kadłub.....
Wiem, że trochę Was zawiodłem ale jeśli mi się to nie podoba, to nie ma sensu ciągnąć dalej.
PZDR
Poprostu po postawieniu nadbudówki wygląda to fatalnie :'(, Po pierwsze w porównaniu z byle jakim foto rampa wygląda jak taki kulfon, nadbudówka jakaś taka mała i przy wysoki jest od linii wodnej do pokładu, muszę to przemyśleć i chyba będzie atak w 1:300 ;p, ale nie prędko i zacznę od drobnicy, widać to jest najlepszy sposób. Jeśli będę miał gotową nadbudówkę, dopiero napocznę kadłub.....
Wiem, że trochę Was zawiodłem ale jeśli mi się to nie podoba, to nie ma sensu ciągnąć dalej.
PZDR