Jam cierpliwy.YoQuieroFumar pisze:Tak więc cierpliwości, tak się składa, że właśnie dzisiaj zacząłem model, którego relację z budowy pokażę wkrótce na forum.
[Relacja] An-2 Orlik 1/2011
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
A Ty kolego YoQuieroFumar zaczepki szukasz? Fakt, było tu " cholernie przyjaźnie " ale się wtarabaniłeś.
Może ci ludzie się znają, są kolegami i w ten sposób się wspierają ( na przykład ) ?
Co tu według Ciebie jest nierzetelne? Wykonanie, oceny, podejście do tematu czy cooo ?
Ostoja przepraszam za zaśmiecanie relacji. Możesz to wywalić jak chcesz.
Może ci ludzie się znają, są kolegami i w ten sposób się wspierają ( na przykład ) ?
Co tu według Ciebie jest nierzetelne? Wykonanie, oceny, podejście do tematu czy cooo ?
-
- YoQuieroFumar
Nie pamiętam żebym się wtrąbaniał. z tego co mi się wydaje to to przedstawiłem swoje zdanie na temat pracy Ostoi, a już na pewno tekst typu "szukasz zaczepki" ma mniej wspólnego z tematem niż to co pisałem.cyrylus pisze:A Ty kolego YoQuieroFumar zaczepki szukasz? Fakt, było tu " cholernie przyjaźnie " ale się wtarabaniłeś.
Być może się znają, może nie, co to ma za znaczenie? To raczej słabe wsparcie, gdy się mówi, że jest super chociaż to do końca nie jest prawdą.
Nierzetelne są wg. mnie oceny tego co do tej pory pokazał Ostoja, co do podejścia do tematu to chyba zbyt trudny model na takie tempo, co do wykonania to tak jak pisałem wcześniej, jakie jest okaże się przy oklejaniu poszyciem. A tak poza tym to jak już wchodzisz w polemikę to staraj się to robić na poziomie i nie spinaj się tak... kolego cyrylus.
tomaszolemski sugerujesz, że jestem nie normalny, bo mam inne zdanie?
Heh dobre
Ok Panowie nie psuje Wam już sielanki, bawcie się dobrze
- Heinrich Kosmala
- x 169