[R/G] Arsenal Delanne 10C.1 (MPModel 1/33)
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Re: [R] Arsenal Delanne 10C.1 (MPModel 1/33)
Precyzyjnie i czysto sklejony model. A sam samolot osobliwy.
"Orły nie wchodzą na górę po schodach...."
J-311
J-311
Brzyyyydal...
Ale pięknie sklejony
Ale pięknie sklejony
Jak zwykle konkret.
Świetna relacja i wspaniałe zdjęcia. Galeria na białym tle robi robotę w szczególności. Pierwsza klasa. Jak zwykle.
Świetna relacja i wspaniałe zdjęcia. Galeria na białym tle robi robotę w szczególności. Pierwsza klasa. Jak zwykle.
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
- Heinrich Kosmala
- x 167
Super wykonanie, pod każdym względem – gratulacje!!!
No ale już zobaczyć czy kilka metrów dalej nie ma jakiejś dziury w ziemi chyba już nie mógł.Hastur pisze:Tempest, myślę że w tym samolocie pilot miał szansę zaobserwować jak podwozie główne dotyka pasa przy lądowaniu, a to rzadko spotykana zaleta.
Chociaż i w klasycznych samolotach z kółkiem ogonowym ta widoczność do przodu też pewnie nie była najlepsza.
Dziękuję Panowie. Miło mi, że się podoba.
Mi jak zwykle - tu krzywo, tam wgniecione, jeszcze gdzie indziej coś tam, końcówka lewego płata wyżej nad podłożem niż prawa o 1,5 mm
Ogólnie rzecz biorąc to mi też się w sumie podoba
Mi jak zwykle - tu krzywo, tam wgniecione, jeszcze gdzie indziej coś tam, końcówka lewego płata wyżej nad podłożem niż prawa o 1,5 mm
Ogólnie rzecz biorąc to mi też się w sumie podoba
W tematach lotniczych mam kilka typów, ale to niczego nie przesądza. Wampirek jest wysoko na liście, ale jeszcze nie tym razem. Jako, że nie poczułem jeszcze pełnej weny na statek, to w oczekiwaniu na nią, wskoczył na matę samolocik zupełnie spoza kolejki. Tyle co wydany. Taki impulsik
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Wampirek budzi moje zainteresowanie ze względu na grafikę i jako taki nieoklepany temat, no, no ciekawe co tam potniesz ?
Gratuluje zakończenia budowy z tak super efektem i świetną relacją.
Fajnie, że relacja miała luźny przebieg i można było w niej pogadać o wszystkim…to lubię.
Czekam z niecierpliwością na kolejny projekt na forum, mimo że to nie Wampir, na którego liczyłem .
Fajnie, że relacja miała luźny przebieg i można było w niej pogadać o wszystkim…to lubię.
Czekam z niecierpliwością na kolejny projekt na forum, mimo że to nie Wampir, na którego liczyłem .
-
- x 99
Bardzo czysto sklejony model. Szkoda tego kołpaka, bo faktycznie ma on zły kształt. Ale to oczywiście nie twoja wina. Czy nie myślałeś żeby go sobie samemu wydrukować na drukarce? Czy to by się kłóciło z twoim podejściem do standardu?
Grzesiu ten impuls to Iskra ? A może P 7 prototyp ?