[Budowa od podstaw] Czołg ciężki PzKpfw VI Tiger I Spät
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Przemek W.
- x 7
Dzięki Damonn
Z wydaniem Tigera może być problem...nie udało mi się znaleść programu w którym pliki Turbocada dałoby się kolorować.
Kiedy zapisuje pod innym rozszerzeniem nic nie trzyma skali.
Nie wiem czy coś z tego wyjdzie...ale raczej ten model nie będzie wydany.
Narazie kleje go dla siebie i tak raczej pozostanie.
Pozdrawiam!
Z wydaniem Tigera może być problem...nie udało mi się znaleść programu w którym pliki Turbocada dałoby się kolorować.
Kiedy zapisuje pod innym rozszerzeniem nic nie trzyma skali.
Nie wiem czy coś z tego wyjdzie...ale raczej ten model nie będzie wydany.
Narazie kleje go dla siebie i tak raczej pozostanie.
Pozdrawiam!
- Przemek W.
- x 7
- Przemek W.
- x 7
Witam!
Po krótkiej przerwie znowu zabrałem się za kociaka
Jak pisałem wcześniej, nie miałem ostatnio zbyt dużo czasu na klejenie.Widać to zresztą po fotkach
W samym modelu niewiele się ruszyło, za to udało mi się trochę posiedzieć przed monitorem i zaprojetować małe co nieco.
Hamulce z osłonami są już rozrysowane-składać się one będą ze 136 części (68 na jeden hamulec)
Gąski są już też gotowe-wszyskie elementy są już rozrysowane.
Wczoraj skleiłem pierwszy prototyp wahacza-wymaga wprowadzenia kilku poprawek i ruszam z produkcją seryjna
Oto 2 fotki...
To tyle na dziś
Kolejne fotki wkrótce.Pokaże hamulce, wahacze i trochę drobnicy.W samym kadłubie z cała pewnością też dużo przybędzie
Pozdrawiam!!!
Po krótkiej przerwie znowu zabrałem się za kociaka
Jak pisałem wcześniej, nie miałem ostatnio zbyt dużo czasu na klejenie.Widać to zresztą po fotkach
W samym modelu niewiele się ruszyło, za to udało mi się trochę posiedzieć przed monitorem i zaprojetować małe co nieco.
Hamulce z osłonami są już rozrysowane-składać się one będą ze 136 części (68 na jeden hamulec)
Gąski są już też gotowe-wszyskie elementy są już rozrysowane.
Wczoraj skleiłem pierwszy prototyp wahacza-wymaga wprowadzenia kilku poprawek i ruszam z produkcją seryjna
Oto 2 fotki...
To tyle na dziś
Kolejne fotki wkrótce.Pokaże hamulce, wahacze i trochę drobnicy.W samym kadłubie z cała pewnością też dużo przybędzie
Pozdrawiam!!!
Witam!
Bardzo ładny model ci wychodzi Przemku. Chylę czoła przed zawodowcem i czekam na ciąg dalszy.
Bardzo ładny model ci wychodzi Przemku. Chylę czoła przed zawodowcem i czekam na ciąg dalszy.
W budowie: BAC Lightning
Laserożernym szkieletożercom mówimy twarde i stanowcze raczej nie.
Laserożernym szkieletożercom mówimy twarde i stanowcze raczej nie.
- Przemek W.
- x 7