Niszczyciel rakietowy projektu 956 A - Besstrashny - 1/200
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
no ta..... i wez tu czlowieku komentarz napisz... zadne ochy i achy nie oddadza mojego zachwytu..... wiec napisze ktortkie lakoniczne SUPER ktore tak naprawde stanowi jakies 10% tego co tu sie znalezc powinno ;)
[zamotalem]
btw- czy zmienila sie nazwa watku?? czy to przez te szalenstwa sylwestrowe zle widze/ zle pamietam??
[zamotalem]
btw- czy zmienila sie nazwa watku?? czy to przez te szalenstwa sylwestrowe zle widze/ zle pamietam??
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
Marie von Ebner-Eschenbach
Marie von Ebner-Eschenbach
No tak i zapomnialem dac wyjasnienie co do zmiany nazwy tematu . Zmiana nastapila wczoraj a to dlatego , ze powinienem zrobic to juz dawno , dawno temu w momecie kiedy zapadla decyzja co do nazwy okretu . Nazwe Sovremmeny jako pierwszego w seri uzywa sie potocznie do okreslania calego typu a tu chodzi przeciez o konkretny okret z numerem burtowym 434 czyli "Бесстрашный"
Czesc.
Czas zakonczyc sprawe masztu a mozna to zrobic tylko sprawdzajac czy pasuje do reszty co tez uczynilem.
Troche dziwnie wyglada teraz przy nim przedni maszt , moze da sie cos przy nim poprawic
Sprawa masztu wyjasnila sie po tym jak otrzymalem dzisiaj ciekawa jak dla mnie fotke . Wyszlo na to , ze moj jest bardzo podobny
Czas zakonczyc sprawe masztu a mozna to zrobic tylko sprawdzajac czy pasuje do reszty co tez uczynilem.
Troche dziwnie wyglada teraz przy nim przedni maszt , moze da sie cos przy nim poprawic
Sprawa masztu wyjasnila sie po tym jak otrzymalem dzisiaj ciekawa jak dla mnie fotke . Wyszlo na to , ze moj jest bardzo podobny
Ostatnio zmieniony pn paź 03 2005, 22:53 przez Okonek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sebastian B.
Andrzej jak widzę te dwie ostatnie fotki, to zaczynam nabierać ochoty na zrobienie okrętu...
Bardzo zawodowo to wygląda
Bardzo zawodowo to wygląda
Ukończone: M 113 Fitter