*[Relacja/Czołg] Chi-He MM (1-2/2006)
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
*[Relacja/Czołg] Chi-He MM (1-2/2006)
Witam serdecznie w kolejnej relacji kolejnego modelu (już 3) Okaże się czy do trzech razy sztuka
Wybrałem ten model, ponieważ nie wydaje mi się bardzo trudny i skomplikowany. Jak na razie nie odnotowano problemów Tym razem muszę powiedzieć, że podoba mi się to co na razie skleiłem Co prawda retusz nie najlepszy, ale wszystko jeszcze przede mną Zdaję sobie sprawe z tego, że mój model nie będzie tak dobry jak pozostałe, które są budowane.
Przechodząc do relacji:
Na początek okładka
Tyle udało mi się skleić dotychczas:
Pozdrawiam serdecznie
Wybrałem ten model, ponieważ nie wydaje mi się bardzo trudny i skomplikowany. Jak na razie nie odnotowano problemów Tym razem muszę powiedzieć, że podoba mi się to co na razie skleiłem Co prawda retusz nie najlepszy, ale wszystko jeszcze przede mną Zdaję sobie sprawe z tego, że mój model nie będzie tak dobry jak pozostałe, które są budowane.
Przechodząc do relacji:
Na początek okładka
Tyle udało mi się skleić dotychczas:
Pozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniony śr lip 18 2007, 15:14 przez Bartas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krzysiek D
Bartas jak masz zamiar robic gaski z ogniwek to lepiej zamow te: http://paper-hobby.com/shopp/product_in ... ts_id=1569
No chyba ze masz bardzo duzo czasu. Ja zaluje troche ze nie zamowilem ale coz teraz juz koncze swoje.
Pozdrawiam
StRuNa
No chyba ze masz bardzo duzo czasu. Ja zaluje troche ze nie zamowilem ale coz teraz juz koncze swoje.
Pozdrawiam
StRuNa