Czym Modelarz Się Poruszają - Czyli "Moje Autko"
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Odkopię trupa
od siedmiu lat (minie w czerwcu) niezmiennie POLONEZ 2.0 z fabrycznym silnikiem forda z 1990 roku.
Nigdy nie zamienię na inny - żona śmieje się, że ma u mnie dożywocie
Przebieg bliżej nieokreślony, ale na pewno ponad 500 tys. km.
Obecnie oczekuje na montaż zregenerowanej głowicy, kompletnego wtrysku z forda sierry 2.0 OHC EFI, letnich kółek 15" i blosa.
Czasami poruszam się ojcowym BX w wieku dorosłości tego pojazdu - rocznik 1992.
od siedmiu lat (minie w czerwcu) niezmiennie POLONEZ 2.0 z fabrycznym silnikiem forda z 1990 roku.
Nigdy nie zamienię na inny - żona śmieje się, że ma u mnie dożywocie
Przebieg bliżej nieokreślony, ale na pewno ponad 500 tys. km.
Obecnie oczekuje na montaż zregenerowanej głowicy, kompletnego wtrysku z forda sierry 2.0 OHC EFI, letnich kółek 15" i blosa.
Czasami poruszam się ojcowym BX w wieku dorosłości tego pojazdu - rocznik 1992.
www.forum.fsoptk.pl zapraszam
- Hurragan76
A ja stuningowałem swój Japanese Panzerkampwagen o nową ramkę tablicy, jak stara się połamała po staranowaniu jakiejś korsiny...
Na wiosnę czeka mnie poważniejszy tjuning, wkręcane wentyle, w zwykłe wbija się błoto, jak się brodzi w bagnie i ciekną. Folii z tesco przycieniającej niestety nie planuję zakupić, bo już mam czarne szyby...
Ale wspaniały wątek, tak się podbudowałem, że chyba jeszcze dam radę założyć orczyki w Protosie, ale najpierw to se bro wezme.
Na wiosnę czeka mnie poważniejszy tjuning, wkręcane wentyle, w zwykłe wbija się błoto, jak się brodzi w bagnie i ciekną. Folii z tesco przycieniającej niestety nie planuję zakupić, bo już mam czarne szyby...
Ale wspaniały wątek, tak się podbudowałem, że chyba jeszcze dam radę założyć orczyki w Protosie, ale najpierw to se bro wezme.
W kwestii BMW, to uważam że ta marka (jeśli chodzi o bezawaryjność, wygląd, jakość) skończyła się na modelach E30 i E34....
www.forum.fsoptk.pl zapraszam
- Hurragan76