[R/G] AUTOSAN H9 21, ORLIK 1:43
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Heinrich Kosmala
- x 170
Re: [R] AUTOSAN H9 21, ORLIK 1:43
Jeszcze jeden, któremu się (bardzo) podoba...
Wytaj Wiking,
jesli lubisz autobusy, mozesz zbudowac ZIL-a 127 ukrainskiego BM-a. On takze bardzo skomplikowani pojazdik. Niesamowita jest twoja robota. Gratuluje.
jesli lubisz autobusy, mozesz zbudowac ZIL-a 127 ukrainskiego BM-a. On takze bardzo skomplikowani pojazdik. Niesamowita jest twoja robota. Gratuluje.
superhikk
Przepraszam, ale nie jestem Polakiem. Nadzieje sie, ze jestem zrozumialym. :-)
Przepraszam, ale nie jestem Polakiem. Nadzieje sie, ze jestem zrozumialym. :-)
W sobotę, w Przeciszowie, nagle na jednym ze stołów ujrzałem Pawłowego Autosana! Woooow!!!! I szybko Kolegę namierzyłem.... I Jacoba... I spędziliśmy razem miłe chwile Nawet godziny...
A Autosan na żywo jest fajniejszy niż na fotkach. model i w tej skali robi naprawdę ogromne wrażenie. Jeszcze raz brawo!
A Autosan na żywo jest fajniejszy niż na fotkach. model i w tej skali robi naprawdę ogromne wrażenie. Jeszcze raz brawo!
Kur'de'balans, a ja się minąłem z Pawłem i modelem – byłem w sobotę do południa Może w przyszłym roku, a może w "Rudej" za miesiąc
Pozdrowienia z Czech
----------------------
Dumny właściciel portalu: Kartonowa Kolej
Dumny członek grupy: Bielska Strefa Modelarska
----------------------
Dumny właściciel portalu: Kartonowa Kolej
Dumny członek grupy: Bielska Strefa Modelarska
- pawelelka77
- x 108
Cześć Chłopaki!
Bardzo się cieszę, że Wam się podoba. Jest to bardzo motywujące do kolejnych projektów..
Z galerią muszę jeszcze chwile poczekać na pogodę i wolną chwilkę.
Przeciszów za nami. Tłumy przewinęły się przez te dwa dni. Ech.. kto był, to miał okazję zobaczyć pięknie wykonane modele między innymi Kolegów Forumowiczów. Faktycznie byłem z Jakobem i naszymi modelami (Jego Kasieńka i ORP Orzeł, mój Autosan).
Viking_BB, mój autobusik z racji skali trochę ginął w tłumie innych pięknych modeli, to może dlatego nas nie namierzyłeś...? Może następnym razem?
Pozdrawiam!
Paweł
Bardzo się cieszę, że Wam się podoba. Jest to bardzo motywujące do kolejnych projektów..
Z galerią muszę jeszcze chwile poczekać na pogodę i wolną chwilkę.
Przeciszów za nami. Tłumy przewinęły się przez te dwa dni. Ech.. kto był, to miał okazję zobaczyć pięknie wykonane modele między innymi Kolegów Forumowiczów. Faktycznie byłem z Jakobem i naszymi modelami (Jego Kasieńka i ORP Orzeł, mój Autosan).
Viking_BB, mój autobusik z racji skali trochę ginął w tłumie innych pięknych modeli, to może dlatego nas nie namierzyłeś...? Może następnym razem?
Pozdrawiam!
Paweł
Bylem, widzialem, wisialem nad modelem Fajnie bylo pare slow zamienic
Pozdrowienia
Rafael
Samoloty IIWW, a czasem inne "ciekawoski"
Rafael
Samoloty IIWW, a czasem inne "ciekawoski"
- pawelelka77
- x 108
Re: [R/G] AUTOSAN H9 21, ORLIK 1:43
Witajcie!
Dzisiaj w ramach uzupełnienia ostatniego wpisu chciałbym zwrócić uwagę na sposób wycięcia wycieraczek. Autor zadbał o trzy komplety (przewidując problemy). Przed wycięciem, wycieraczki od strony niezadrukowanej zostały potraktowane SG. Udało się je wyciąć ale ich jakość mnie nie satysfakcjonowała.
Podjąłem drugą próbę. Tym razem wycieraczki nakleiłem na folię wykorzystaną do szyb. Po wycięciu okazały się być odpowiednio sztywne.
No i przyszedł czas na galerię. Dzisiaj udało mi się wykonać zdjęcia w plenerze, a pogoda była przepiękna...
Tymczasem pozdrawiam!
Do zobaczenia w kolejnej relacji...
Paweł
Dzisiaj w ramach uzupełnienia ostatniego wpisu chciałbym zwrócić uwagę na sposób wycięcia wycieraczek. Autor zadbał o trzy komplety (przewidując problemy). Przed wycięciem, wycieraczki od strony niezadrukowanej zostały potraktowane SG. Udało się je wyciąć ale ich jakość mnie nie satysfakcjonowała.
Podjąłem drugą próbę. Tym razem wycieraczki nakleiłem na folię wykorzystaną do szyb. Po wycięciu okazały się być odpowiednio sztywne.
No i przyszedł czas na galerię. Dzisiaj udało mi się wykonać zdjęcia w plenerze, a pogoda była przepiękna...
Tymczasem pozdrawiam!
Do zobaczenia w kolejnej relacji...
Paweł
Re: [R/G] AUTOSAN H9 21, ORLIK 1:43
Super robota. Autobus jak żywy.
Zdjęcia powodują zmyłkę - nie widać, jaki on niewielki . Tym bardziej podziwiam
pzdr Grzegorz
Zdjęcia powodują zmyłkę - nie widać, jaki on niewielki . Tym bardziej podziwiam
pzdr Grzegorz
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD