Parowóz Tkt48 projekt własny
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Heinrich Kosmala
- x 169
Re: Parowóz Tkt48 projekt własny
Sorry, coś mi się pokiełbasiło – podwójny wpis.
- Heinrich Kosmala
- x 169
Jak lepiej ?! Przecież wygląda pierwszoklaśnie... i jeszcze jak dla mnie fajne nie przesadzone ślady eksploatacji.
Szkoda ze tak niewiele zdjec w galerii koncowej. Tym bardziej ze kawal dobrej roboty zostalo zrobione przez Ciebie. Gratuluje zakonczenia budowy. Moze kolejny model bardziej wspolczesny?
FW-190 D-9 FW-190 A-4 Spitfire mk.Vb Spitfire mk.Vc Spitfire mk.XVIe PZL P.11c JU-88D-1 B-239 P-40E Jak-1b P-47D-11 Spitfire LF.IX Spitfire mk.Ia Hawker Hurricane
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
Gratuluję ukończenia tekatki. Motywujesz, do ukończenia mojej lokomotywki.
Ano wyszło bardzo ładnie. Wyrazy uznania!
Gratuluję, model prezentuje się wspaniale. Szkoda że nie "jeździ".
To chyba z emocji po przejrzeniu galerii I nie podwójny a potrójny No ale pochwała nawet potrójna się należy za taki wkład pracyHeinrich Kosmala pisze:Sorry, coś mi się pokiełbasiło – podwójny wpis.
- Heinrich Kosmala
- x 169
Starość nie radość – pomyliłem pedał hamulca z pedałem gazu - zamiast „ołówka“ nacisnąłem „cudzysłów“ – i to nie raz. Myślę, że taki wyczyn powinien być przez Kolegów (i ewentualnie Koleżanki) doceniony…
Bry.
Chciałem podziękować wszystkim tym którzy pomogli w budowie tego loka (fotki i inne) dzięki takim ludziom modele są zupełnie inne ( doskonalsze) bardziej odwzorowują orginały
@Robert_B dawaj dawaj model sam się nie zrobi a swoją drogą to też dałeś do wiwatu.
Co do modeli kolejowych (współczesnych) to jakoś do mnie nie przemawiają, duszy w nich brak- życia nie ma:P
Życzę wszystkim zdrowych i pogodnych świąt, a i mnogości modelarskich prezentów.
Pozdrawiam Piotr.
Chciałem podziękować wszystkim tym którzy pomogli w budowie tego loka (fotki i inne) dzięki takim ludziom modele są zupełnie inne ( doskonalsze) bardziej odwzorowują orginały
@Robert_B dawaj dawaj model sam się nie zrobi a swoją drogą to też dałeś do wiwatu.
Co do modeli kolejowych (współczesnych) to jakoś do mnie nie przemawiają, duszy w nich brak- życia nie ma:P
Życzę wszystkim zdrowych i pogodnych świąt, a i mnogości modelarskich prezentów.
Pozdrawiam Piotr.
Drobnostka ;) wesołych!!!