NIE KASOWAĆ
Witam
Jakoś mało się dzieje w tym dziale, postanowiliśmy z Abi rozruszać towarzystwo.
Poniżej prezentujemy model kościoła św. Prokopa w Strzelnie, wydany przez GPM nr. kat. 959, skala 1:100.
Model z założenia miał być z sklejony przez jeden weekend tak się nam przynajmniej wydawało, zeszło około 3 miesięcy
Zapraszamy do oglądania
Autorka doda coś od siebie jak tylko oderwie się od pracy magisterskiej
pozdrawiamy
okładka
w budowie
Skończony model
Kosciół Św. Prokopa STRZELNO - GPM 959 - fotki*
Moderatorzy: kartonwork, Rafal N.
Kosciół Św. Prokopa STRZELNO - GPM 959 - fotki*
Ostatnio zmieniony czw wrz 01 2005, 18:45 przez JaCkyL, łącznie zmieniany 1 raz.
No powiem, że rewelacja. Czystość i precyzja. Z czego zrobiłaś(eś) krzyż i kuleczke pod krzyżem?
Ostatnio zmieniony pn maja 09 2005, 11:47 przez Rafal N., łącznie zmieniany 1 raz.
Witam w przerwie między rozdziałami pracy magisterskiej.
Jestem nieco zaskoczona pochlebnymi opiniami, bo to taki sobie budyneczek...
Krzyżyk jest z kartonu... Kulka z maminych perłowych korali, a całość pomalowana humbrolem, który pod nieobecność JaCkyL'a pożyczyłam sobie...
Jhradco, model kościoła zrobiłam ja - dziewczyna , ale nie jest to mój pierwszy model. Pierwszy był samolot - korsarz z MM 10/90. Taki nawet możliwy mi wyszedł.
Do skończenia jest zamek biskupi w Reszlu, ale najpierw obrona.
Jestem nieco zaskoczona pochlebnymi opiniami, bo to taki sobie budyneczek...
Krzyżyk jest z kartonu... Kulka z maminych perłowych korali, a całość pomalowana humbrolem, który pod nieobecność JaCkyL'a pożyczyłam sobie...
Jhradco, model kościoła zrobiłam ja - dziewczyna , ale nie jest to mój pierwszy model. Pierwszy był samolot - korsarz z MM 10/90. Taki nawet możliwy mi wyszedł.
Do skończenia jest zamek biskupi w Reszlu, ale najpierw obrona.