Farba na wykladzinie - pomysly jak usunac?
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Marcintosh
- x 8
Farba na wykladzinie - pomysly jak usunac?
Dziurawe rece! Wylalem czarnego humbrola na jasna wykladzine. Na samym srodku pokoju ma sie rozumiec.
Potraktowalem plame duza iloscia rozpuszczalnika. Nastepnie pianka do obic samochodowych, nastepnie proszkiem do prania, odkurzaczem.
Efekt jakis jest, ale nadal widac.
Ma ktos jakies sprawdzone pomysly co jeszcze mozna zastosowac?
Potraktowalem plame duza iloscia rozpuszczalnika. Nastepnie pianka do obic samochodowych, nastepnie proszkiem do prania, odkurzaczem.
Efekt jakis jest, ale nadal widac.
Ma ktos jakies sprawdzone pomysly co jeszcze mozna zastosowac?
Ja kilka lat temu, wylałem białego humbrola na niebieski dywan. byłem jeszcze mały i rozpuszczalnika nie posiadałem. wylałem na plame kolejno np. : cif,vanish,mleczko do czyszczenia łazienek,wode z mydłem itp.,szorowałem i ...... dotąd jest biala smuga .......
Oryginalnego sposobu nie znam bo dotąd (pomijając ten jeden wypadek) nie wylalo mi się nic takiego ......
Oryginalnego sposobu nie znam bo dotąd (pomijając ten jeden wypadek) nie wylalo mi się nic takiego ......
- Marcintosh
- x 8
Coś mi się wydaje, ze oprócz specjalnych i zapewne drogich usłóg czyszczenia dywanów, to nie ma sposobu
Mam znajomego, który na drugi dzień po kupieniu nowego samochodu wiózł emulsje do pomalowania ścian. Dowiózł ją na siedzeniach i dywanikach (a było to 5 litrowe wiadro ). Ale jakoś sobie z tym poradził, bo nie widać białych zacieków
Mam znajomego, który na drugi dzień po kupieniu nowego samochodu wiózł emulsje do pomalowania ścian. Dowiózł ją na siedzeniach i dywanikach (a było to 5 litrowe wiadro ). Ale jakoś sobie z tym poradził, bo nie widać białych zacieków